Sindicat de Comerç i Hosteleria

logohcnouEl Sindicat d’Hosteleria i Comerç de la CNT d’Olot és una eina que agrupa totes aquelles persones afiliades al sindicat en aquests dos sectors.

Aquests són dos dels sectors laborals més precaris i amb amb més abusos a l’actualitat; treballar més hores de les cotitzades, categories professionals que no es corresponen amb les tasques realitzades, hores extres, acomiadaments disciplinaris, sous de misèria…

Per tots aquests motius i molts d’altres, nosaltres hem decidit organitzar-nos per fer front als abusos a què ens veiem sotmeses diàriament a la feina.

Si tu també n’estàs farta, contacta amb nosaltres.

Convenis Col·lectius d'Hosteleria
Vídeo: precarietat al sector del Comerç i la Hostaleria

Vídeo: precarietat al sector del Comerç i la Hostaleria

https://youtu.be/MRIacJpVWko S'està posant en marxa una campanya per crear un sindicat d'Hostaleria i Comerç de la CNT Olot. Aquest sector aplega el 24% de llocs de treball de la Garrotxa i és un dels més precaritzats en la seva situació. La campanya de difusió ha...

La “gran sort” de tenir Mercadona a la nostra ciutat

La “gran sort” de tenir Mercadona a la nostra ciutat

Mercadona s'ha construït una imatge d'empresa modèlica davant l'opinió pública pel que fa als drets de les seves treballadores i treballadors. Tot resulta perfecte i idíl·lic fins que arriba el moment de fer ús d'aquests drets... i llavors comencen els problemes.